Sikeresen megvalósítottunk 18 féle tanítási órán kívüli foglalkozást a pályázatunkban vállaltak szerint hat nevelési/oktatási intézményben – nyilatkozta Túri Andrea, az intézmény igazgatója, a projekt szakmai vezetője és projektmenedzsere.

 
Már javában zajlanak a tanítási órán kívüli foglalkozások a békési kulturális központ által elnyert pályázat keretében. A hat partnerintézményben mintegy 17 foglalkozás vette kezdetét a 2018/2019. tanév I. félévében – nyilatkozta Túri Andrea, az intézmény igazgatója, a projekt szakmai vezetője és projektmenedzsere.

 
„A kultúra mindenkié! Gyermek és ifjúsági kulturális, nem formális, informális fejlesztő programok Békés városában” címmel pályázatot nyert a Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ. Projekt azonosító: EFOP 3.3.2-16-2016-00351.

 
A Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ az EFOP-3.3.2-16-2016-00351 azonosító számú „A kultúra mindenkié! Gyermek és ifjúsági kulturális, nem formális, informális fejlesztő programok Békés városában” címmel pályázatot nyert.