A mák, ha máskor nem is, de az év vége felé közeledvén sokak asztalán visszaköszön, hiszen a mákos (és persze a diós) bejgli a karácsony elmaradhatatlan desszertje. A Bio-konyha szakkör évvégi alkalmán a mák kerül a középpontba. Csarnai Erzsébet élelmiszermérnöktől, a szakkör vezetőjétől megtudhatjuk hogyan lesz a bejglink tökéletes, akárcsak a nagymamánké.

A közelgő karácsony nélkülözhetetlen részei az asztalra kerülő finomabbnál-finomabb ételek, hiszen minden ünnepnek megvannak a maga sajátosságai és hagyományai. Vajon tudjuk-e, hogy miért éppen halételek és töltött káposzta kerül az asztalunkra karácsonykor és hogy más nemzetek mit esznek a szeretet ünnepén?

Novemberben is vár minden kedves érdeklődőt Kovács Zoltán és felesége a Természetesen az egészség felé szakköre, melynek témája a környezetünkben jelenlevő elektroszmog káros hatásai lesznek. A sugárzások elleni védelmek szüksége halaszthatatlanná vált, hiszen megnőtt a diszharmónikus erőterek mennyisége. A szakkör alkalmával a speciális gerincmasszázs bemutató mellett, annak jótékony hatásairól is szó esik majd.

Időpont: 2015. november 24. (kedd) 18:00 óra
Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ

Bővebb információ: Kovács Zoltán +3630 9983-887

A részvétel ingyenes!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt új programunkra, a Reumatológiai kerekasztal beszélgetésre, melynek első időpontja 2015. november 25-én (szerda) 17 órakor lesz a kulturális központban. A téma a csontritkulás lesz, melyről a délután folyamán tájékoztató előadást hallhatnak az érdeklődők dr. Gömöri Edina és dr. Nyeste Mónika főorvosoktól. Az előadást követően a témához kapcsolódóan kerekasztal beszélgetésre nyílik lehetőség, melyet szintén a főorvosok vezetnek.

A részvétel ingyenes!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

November hónapban a bio tej és tojás, valamint a gluténmentes ételek kerülnek a szakkör középpontjába. Ellátogat hozzánk Szabó Enikő, a Leona Kft. ügyvezetője, aki az olasz ízvilágot hozza közelebb a résztvevőkhöz. Vendégünk segítségével gluténmentes ételek készülnek majd, így az érdeklődők megkóstolhatják a sütőtöklevest, a tökös rizottót, a zöldséges tésztát és természetesen a gluténmentes desszert sem marad el. A szakkör végén lehetőség nyílik gluténmentes termékek vásárlására is.

Időpont: 2015. 11. 20. (péntek) 17.00 óra

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ

A részvétel ingyenes!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Értesülj elsőnek mindenről!

captcha 

Rendezvényeink

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6