Amatőr Fotós Tábor 2020

Ha elmúltál 15 éves, érdekel a fotózás és szeretnéd profiktól megtanulni a legjobb trükköket, Téged is várunk Békés Megyei Amatőr Fotós Táborunkba, melynek idén is a Dánfoki Üdülőközpont ad otthont.

Itt találkozhatsz hasonló érdeklődéssel rendelkező fotómániásokkal és profi oktatók segítenek kibontakoztatni a benned rejlő lehetőségeket. Néhány saját fotót és fényképezőgépet kérjük hozz magaddal! Az első napi ismerkedés és a hozott fotók technikai elemzése után, a résztvevők megismerkedhetnek az alapvető beállításokkal, technikákkal, valamint a témaválasztás és a kompozíció témakörét is érintik az 5 nap során. Nem utolsósorban bepillantást nyerhetnek a stúdió fotózás rejtelmeibe is, valamint idén is lesz természetfotózás, motorcsónakos fotós túra és a már hagyományosnak számító fotóviadal is. A tábor utolsó napján a gasztrofotózás technikáit is megismerhetik, valamint a héten készült alkotásokból a helyszínen kiállítást rendezünk.

A műhelymunka napi 6 órában, igény szerint csoportbontásban zajlik.

A szakmai oktatás magas minőségét idén is Apáti-Nagy Lajos és Gazsó János, a Békési Fotós Klub vezetői, a GA-Pix Fotó üzemeltetői garantálják, valamint egy napra Szentesről érkezik vendégelőadó, Nagy István fényképész személyében, aki az archaikus fotótechnikákkal ismerteti meg a résztvevőket.

Az utolsó napon az elkészült alkotásokból a helyszínen kiállítást rendezünk.

Időpont: 2020. augusztus 3-7.

Részvételi díj: 20.000 Ft/fő
amely tartalmazza a tízórait, ebédet, uzsonnát, valamint az oktatás és a túra díját.

Jelentkezni az ide kattintva elérhető online regisztrációs lap kitöltésével lehet, vagy papíralapú jelentkezési lapot telefonon előre egyeztetett időpontban a Dánfoki Üdülőközpont recepcióján lehet felvenni. (A jelentkezési lap sokszorosítható.) 18 éven aluli gyermekek esetében kérjük töltse ki az ide kattintva letölthető szülői nyilatkozatot, melyet a tábor első napjának reggelére hozzon magával a gyermek.

A részvételi díjat átutalással kérjük rendezni, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ Erste Banknál vezetett 11600006 – 00000000 – 25170777 számlaszámára. Kérjük a megjegyzés rovatba beleírni a jelentkező és a tábor nevét.

Kedvezményezett: Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ. A befizetésről számlát állítunk ki a megadott számlázási címre. Ennek hiányában lakcímre szóló számlát készítünk, amit utólag nem tudunk módosítani.

Az online regisztrációnak vagy a jelentkezési lap visszaküldésének, valamint a részvételi díj átutalásának határideje:
július 27.

A táborok lebonyolítása során ügyelünk a járványügyi előírások szigorú betartására.
A tábor csak megfelelő létszámú jelentkező esetén kerül megrendezésre.

Bővebb információ:
Almási Márta - táborszervező
+36 20 272-3959
almasimartus91@gmail.com

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF | Minden jog fenntartva! © 2019. | Weboldal készítés: AKTIV DIGITAL

Szálláshely típusa: Közösségi szálláshely | NTAK regisztrációs szám: KO20003982