Nyári Napközis Élménytáborok a Dánfoki Üdülőközpontban

Intézményünk, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ szeretettel hívja és várja a Dánfoki Üdülőközpontjába 2020. július 6-tól, a heti rendszerességgel megrendezésre kerülő Nyári Napközis Élménytáboraiba a vakációzó 8 és 14 év közötti békési és Békés környékén élő gyerekeket! 

Választható tábori turnusok:
július 6-10.
július 13-17.
július 20-24.
július 27-31.
augusztus 3-7.
augusztus 10-14.
 

A táborok általános napirendje szerint 8:00-16:00 óráig játékos, élményközpontú szabadidős programokkal töltjük el a napot. A szülők elfoglaltságaira való tekintettel, igény szerint 7:30-8:00 és 16:00-16:30 óráig gyermekfelügyeletet is biztosítunk.

Programkínálatunk: reggeli torna, kézműves foglalkozások, íjászat, kerékpártúra, vetélkedők, strandolás, KRESZ pálya és kerékpáros ügyességi verseny, foci-kupa, filmvetítés, kiegészítő programok

Részvételi díj:
27 000 Ft helyett
csak 22 950 Ft / tábor / fő
A táborok ideje alatt napi négy étkezést (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna) biztosítunk.

Igénybe vehető kedvezmények (Nem összevonhatók!): 
Testvér kedvezmény (1000 Ft/fő minden további jelentkező testvérnek)
Az önkormányzatnál és önkormányzathoz kapcsolódó cégeknél/intézményekben dolgozó kollégák gyermekei számára a részvételi díjból -10% kedvezményt biztosítunk (Ennek alátámasztására, kérjük, hogy a jelentkezésnél mellékelten csatolja munkáltatója igazolását is!)  

A táborokkal kapcsolatos bővebb információ:
almasimartus91@gmail.com
+ 36 20/272 3959

A 22 950 Ft-os részvételi díjat kérjük a jelentkezéssel egy időben befizetni az Erste Banknál vezetett 11600006-00000000-25170777 számlára. Kedvezményezett: Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális, Sport és Turisztikai Központ (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25.)

A megjegyzés rovatba legyen szíves beírni a résztvevő nevét és a kiválasztott tábori turnus időpontját. 

A befizetésről számlát állítunk ki az Ön által megadott számlázási címre. Ennek hiányában lakcímre szólót készítünk, amit utólag nem tudunk módosítani. Papíralapú jelentkezési lapot (mely sokszorosítható) előre egyeztetett időpontban a Dánfoki Üdülőközpont recepcióján vehetnek át.

Az online regisztráció, vagy a „Jelentkezési lap” visszaküldése, valamint a részvételi díj átutalási határideje a kiválasztott tábori turnus előtti hét hétfője. 

A jelentkezés visszamondása díjmentesen az adott turnust megelőző három napig lehetséges, ezt követően csak a részvételi díj 50%-át áll módunkban visszautalni. 

A táborok lebonyolítása során ügyelünk a járványügyi előírások szigorú betartására. A táboraink minimum 5 fő jelentkezése esetén valósulnak meg, maximális létszám 25 fő. 

A táborba való jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot. FONTOS, az űrlap kitöltése nem minősül automatikus jelentkezésnek. A jelentkezés véglegesítéséhez munkatársunk visszaigazolása szükséges.

1. Választható táborhetek (többet is megjelölhet)

2. Gyermekek

Több gyermek regisztrálásához adjon hozzá új sort:

3. Kedvezmény

4. Személyes adatok

(csak abban az esetben szükséges, ha nem egyezik a lakcímmel)

Amennyiben gyermekének van bármilyen allergiája vagy betegsége, amiről a tábor szervezőit szeretné tájékoztatni, azt kérjük itt írja le.

Amennyiben Ön szeretné igénybe venni az önkormányzatnál és önkormányzathoz kapcsolódó cégeknél/intézményekben dolgozó kollégák gyermekei számára biztosított kedvezményünket, kérjük itt töltse fel munkáltatója igazolását.

Kérjük, hogy az alábbi linkről töltse le az egészségügyi nyilatkozatot és azt kitöltve, valamint aláírva hozza magával a tábor első napján.

Egészségügyi nyilatkozat letöltése

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF | Minden jog fenntartva! © 2019. | Weboldal készítés: AKTIV DIGITAL

Szálláshely típusa: Közösségi szálláshely | NTAK regisztrációs szám: KO21001192